2017-04-15 08:32:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Induljon útnak!

Napi horoszkóp április 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ünnepekre még maradt néhány tennivalója, tevékeny napja lesz, de jó érzéssel fogja eltölteni, mennyi mindent sikerült elintéznie. Este élvezheti a csendet és a nyugalmat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A párkapcsolatában meglepő és mulatságos változások lehetnek. Minél higgadtabban és megértőbben fogadja őket, annál kevesebb következmény nélkül múlnak el. A szinglik szerelmi esélyei is megnőnek, ha teheti, menjen ma társaságba!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Itt az ideje, hogy a ház körüli munkákat is elvégezze. A partnerkapcsolatában a Szaturnusz még okozhat súrlódásokat és vitákat. Próbáljon meg tárgyilagos és sportszerű maradni. Lehet, hogy a párja féltékenysége okozza a feszültséget.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A mai napon kedve támadhat egy hatalmas kiránduláshoz. Szervezzen maga köré társaságot, így induljon útnak! Egy ismerősétől hasznos információt szerezhet be, jelentős anyagi haszonnal jár, ha megfogadja a tanácsát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ne költekezzen mértéken felül! Ma könnyen elszalad önnel a ló, és sajnos át is verhetik, ne dőljön be az ügyes reklámoknak! Az este jó hangulatot és nagy nyugalmat hoz önnek, töltse az időt a családja körében!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Lehet, hogy épp ma állítják önt falhoz egy fontos döntéssel. Próbáljon meg mégis halasztást kérni, mert könnyen elfajulhat a beszélgetés, és olyasmi is kicsúszhat a száján dühében, amit nem is gondol komolyan! Holnapra talán már a kérdező is mást gondol, mint épp ma.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A családi problémák végére most jó eséllyel pontot tehet. Ha nem is old meg mindent maradéktalanul és száz százalékosan, de sok mindent átlát és megért. Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy belássa a saját hibáit, tévedéseit is.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz a Halak jegyében áll, és igazán szerelmes hangulatot varázsol ön köré. Ha ön egyedülálló, akkor ma egy varázslatos találkozásban lehet része! A közös családi programok jól sikerülnek, a Hold a Nyilas jegyében jár, ez jókedvűvé tesz mindenkit.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Minden jól halad, nem marad elintéznivalója semmi. Csak a partnerkapcsolatában látszanak apróbb gondok. Lesz olyan dolog, amiben nem tudnak megegyezni majd.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Munkabírása határtalan, de vajon a családja ezt meddig tolerálja? A szervezete is kimerülőben. Talán mégis inkább pihenésre kellene szánnia a mai napot, nem a takarításra, vagy az elmaradt feladatok bepótolására. Higgye el, ezek megvárják…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nem kell mindent önnek megoldania, habár hajlama van rá. Az élet úgy is elég sok terhet pakol önre, ne hagyja, hogy a családtagjai is ezt tegyék. Vonja be őket a munkába!

Halak: II. 19. - III. 20.
Jókedvű napra számíthat, de azért egy kisebb probléma felmerülhet. Szerencsére könnyen és gyorsan meg tudja oldani. Este pihenjen sokat, ráfér már önre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: